Varausehdot

Lomamökkien varaus, maksu ja peruutus

Noudatamme majoituspalvelujen varaamisessa ja tehtyjen varausten peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut majoitusvarauksen.

Varaaminen ja maksu

Mökin varauksen voit suorittaa sähköpostilla tai puhelimitse. Puhelimitse tehty varaus on sitova heti, varaushetkestä alkaen. Sähköpostivaraukset sitten kun on tullut vahvistus takaisin sähköpostilla. Mökin vuokra maksetaan avaimen hakemisen yhteydessä.

Peruutus

Jos joudut perumaan varauksen, toivomme, että teet sen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Viimeistään kahta viikkoa ennen loman alkua. Jos peruutus on tehty myöhemmin kuin kaksi viikkoa mutta viimeistään 48 tuntia ennen loman alkua perimme peruutusmaksun, joka on 50% palvelun kokonaishinnasta. Jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu vakavasti, joutuu onnettomuuteen tai kuolee, peruutusmaksua ei peritä. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä ja asia on osoitettava vuokranantajalle luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella. Myöhemmistä peruutuksista joudumme valitettavasti perimään täyden maksun.

Vuokraus

Tulopäivänä mökille voi saapua kello 15.00 alkaen ja lähtöpäivänä on poistuttava kello 12.00 mennessä ellei toisin sovita. Asiakas huolehtii mökin siivouksesta.

Siivous

Asiakas luovuttaa mökin siivottuna. Mikäli mökki on siivoamatta, niin perimme siivouskulut. Loppusiivous tarkoittaa lattioiden lakaisua, mattojen ja petivaatteiden tuuletusta, tiskausta, roskien vientiä ulkoroskikseen ja vastaavaa niin, että mökki jää siistiin kuntoon seuraavia tulijoita varten. Voit halutessasi tilata loppusiivouksen (50 €).

Vuokraus sisältää

Vuokrahintaan kuuluu mökin, soutuveneen, veden, sähkön ja polttopuiden vapaa käyttö mökin vuokrausaikana. Mökin vuokraan ei kuulu liinavaatteita. Liinavaatteet ja pyyhkeet voi vuokrata erillisellä maksulla.

Vahinkojen korvaus

Vuokralainen sitoutuu korvaamaan kaikki mökin rakenteille ja irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Kadonneesta avaimesta ja siitä aiheutuneesta lukkojen sarjoituksen kustannuksista vastaa vuokralainen.

Kielletty

Tupakointi mökin sisätiloissa on ehdottomasti kielletty. Perimme siivous- ja tuuletuskulut, mikäli tupakoitu luvattomasti sisätiloissa.

Lemmikkieläimiä saa tuoda mökillemme, mutta niitä ei saa päästää sohville tai sängyille.

Emme vastaa tupakoinnista tai eläinpölystä aiheutuneista allergia tms. ongelmista asiakkaille.

Valitukset

Kaikki lomakohteeseen liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava viipymättä niiden aiheen ilmaannuttua ja varauksen aikana suoraan kohteen omistajalle tai huoltajalle.

Toimitusehdot

Aurantola Oy 1074977-9 (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: sharp@aurantola.fi
Puhelin: 05 386 164
Postiosoite: Aurantolantie 525, 47710 Jaala

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta