Размещение в Коувола

Номера с завтраком и коттеджи в историческом месте рядом с озером

Добро пожаловать в Аурантола

Приглашаем тебя, твою семью, твоих гостей, твоих коллег отдохнуть у нас. Красивая сельская усадьба с историческим прошлым создаст атмосферу вашего отдыха, праздника, мероприятия. Красивая природа, хорошее размещение, вкусная еда и разные виды активного отдыха ждут вас в Аурантола.

Аурантолу любят за ненавязчивый дружелюбный сервис и незабываемые дни.

– Семья Шарп

Номера B&B

На верхнем этаже усадьбы — пять двухместных номеров. В каждом — свой туалет и душ. Обильный завтрак накрывают на нижнем этаже усадьбы.

Посмотрите номера →

Коттеджи

Коттеджи Аурантолы раскиданы в красивой березовой роще на берегу озера. Общий для всех коттеджей песчаный пляж всего в 80-100 м от них. Он подходит для детей.

Посмотрите коттеджи →

Помещения для праздника

Красивые озерные пейзажи Аурантолы и приятная усадьба дополнят как романтичную свадьбу, так и мероприятие Вашей фирмы.

Посмотрите помещения →

Вы приехали на трейлере?

Познакомьтесь с зоной кемпинга →

Историческая усадьба и окрестности

Здание усадьбы Аурантола небесно-голубого цвета расположено среди уникально чистой природы на берегу рыбного озера Кариярви в Яала в регионе Кюменлааксо. Богатая история усадьбы восходит к 17 веку.

Семья Шарп приобрела усадьбу в первомайские праздники 2001 года. Так и продолжается жизнь в Аурантола среди праздников, семейных торжеств, корпоративных мероприятий и просто хорошего отдыха.

Познакомьтесь с историей усадьбы →

Palautteita asiakkailta

A beautiful and peaceful place, ideal rural tranquil getaway. If you want to get away from it all and chill out then book this place. Friendly owners who advised on local attractions/activities.

Kevin

No words to describe how beautiful is this magic place among a wonderful nature: it looks like a fairy place. We spent two nights in a nice wooden cottage. Inside our cottage everything was perfect: an equipped kitchen, a living room, two bedrooms on the loft, a bathroom and even a sauna. Outside a table, some chairs and a barbecue. It takes 10 minutes to get a big supermarket and a very good restaurant (Vanha Kelo). Finally, if you like hiking a little bit, you can visit Repovesi National Park.

Giovanni

Voimaannuttavan rauhallinen visiitti rustiikissa ympäristössä. Olimme tuon viikonlopun ainoat majoittujat päärakennuksessa. Meille oli katettu oma, todella monipuolinen, aamiainen yläkerran oleskeluaulaan, aivan huoneemme viereen, luksusta. Vaikka ilma ulkona oli jäätävän kylmä ja tuulinen, sisällä oli lämmintä.

Maija

Mukava, ihana luonnonläheinen paikka ja vielä eläinystävällinen. Bonuksena satuttiin possujuhlien aikaan mökkeilemään ja juhlat ruokineen olivat mainiot. Hyvä bändikin ja tanssilattialla tilaa.

Taina

Pikainen yöpyminen harrastustoiminnan lomassa. Kaunis, rauhallinen sijainti ja vaatimaton mutta miellyttävä saunallinen mökki, jonka ovelle pystyi pysäköimään. Ystävällinen henkilökunta. Herkullinen uuniperunan täyte.

Timo

Paikka oli aivan huikean hieno. Mökit kauniissa ja suojaisessa saaressa. Mökit todella siistejä ja kaikki tarvittava löytyy. Kaikki paikat todella hyvässä kunnossa niin mökissä kuin ympäristössäkin.

Ville

Mukava vanha kartano iloisen emännän johdossa ja vanhoine huonekaluineen innosti. Aamupala oli laitettu valmiiksi jääkaappiin, niin että sen pystyi nauttimaan silloin kuin halusi. Oli rauhallista. Lisäoleskelutilaa oli mukavasti aulassa, jota saattoi käyttää oman huoneen lisäksi. Sähkösauna järven rannalla oli mahtava.

Heini

Kaunis ja rauhallinen paikka. Erittäin ystävällinen palvelu ja suloinen vinttihuone hyvällä sängyllä. Aamupala, joka laitettiin illalla valmiiksi, oli niin runsas, että sain siitä myös hyvän iltapalan.

Anonyymi

Mökki oli pienehkö, mutta pidimme mutkattomista pintamateriaaleista ja ulkoasusta ulkona ja sisällä. Mökkimme lähellä oli uimaranta ja saunasta oli hyvä kävellä veteen virkistäytymään. Alueen hiljaisuus oli jotakin aivan uskomatonta: asuintaajamien ainainen taustamelu oli täysin poissa. Majoittujille oli käytössä myös useita veneitä, joista yhtä meidänkin piti testata. Sitä oli kevyt soutaa Karijärvellä. Maittava iltapala valmistui mökin pihassa olevalla pallogrillillä saunan jälkeen. Aamulla teimme pienen kävelyretken saaren toisella rannalla olevalle laavulle, ennenkuin piti taas jatkaa matkaa.

Sari

Mukavaa mökkimajoitusta lapsiperheelle lähellä Tykkimäkeä. Oiva hinta-laatusuhde. Mökin varustelu oikein riittävä, ja tilaa oli hulppeasti nelihenkiselle perheelle.

Lilli