Varausehdot

Lomamökkien varaus, maksu ja peruutus

Noudatamme majoituspalvelujen varaamisessa ja tehtyjen varausten peruuttamisessa seuraavia ehtoja. Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut majoitusvarauksen.

Varaaminen ja maksu

Mökin varauksen voit suorittaa sähköpostilla tai puhelimitse. Puhelimitse tehty varaus on sitova heti, varaushetkestä alkaen. Sähköpostivaraukset sitten kun on tullut vahvistus takaisin sähköpostilla. Mökin vuokra maksetaan avaimen hakemisen yhteydessä.

Peruutus

Jos joudut perumaan varauksen, toivomme, että teet sen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Viimeistään kahta viikkoa ennen loman alkua. Jos peruutus on tehty myöhemmin kuin kaksi viikkoa mutta viimeistään 48 tuntia ennen loman alkua perimme peruutusmaksun, joka on 50% palvelun kokonaishinnasta. Jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa elävä henkilö sairastuu vakavasti, joutuu onnettomuuteen tai kuolee, peruutusmaksua ei peritä. Peruutuksesta on ilmoitettava viipymättä ja asia on osoitettava vuokranantajalle luotettavalla tavalla, esim. lääkärintodistuksella. Myöhemmistä peruutuksista joudumme valitettavasti perimään täyden maksun.

Vuokraus

Tulopäivänä mökille voi saapua kello 15.00 alkaen ja lähtöpäivänä on poistuttava kello 12.00 mennessä ellei toisin sovita. Asiakas huolehtii mökin siivouksesta.

Siivous

Asiakas luovuttaa mökin siivottuna. Mikäli mökki on siivoamatta, niin perimme siivouskulut. Loppusiivous tarkoittaa lattioiden lakaisua, mattojen ja petivaatteiden tuuletusta, tiskausta, roskien vientiä ulkoroskikseen ja vastaavaa niin, että mökki jää siistiin kuntoon seuraavia tulijoita varten. Voit halutessasi tilata loppusiivouksen (50 €).

Vuokraus sisältää

Vuokrahintaan kuuluu mökin, soutuveneen, veden, sähkön ja polttopuiden vapaa käyttö mökin vuokrausaikana. Mökin vuokraan ei kuulu liinavaatteita. Liinavaatteet ja pyyhkeet voi vuokrata erillisellä maksulla.

Vahinkojen korvaus

Vuokralainen sitoutuu korvaamaan kaikki mökin rakenteille ja irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Kadonneesta avaimesta ja siitä aiheutuneesta lukkojen sarjoituksen kustannuksista vastaa vuokralainen.

Kielletty

Tupakointi mökin sisätiloissa on ehdottomasti kielletty. Perimme siivous- ja tuuletuskulut, mikäli tupakoitu luvattomasti sisätiloissa.

Lemmikkieläimiä saa tuoda mökillemme, mutta niitä ei saa päästää sohville tai sängyille.

Emme vastaa tupakoinnista tai eläinpölystä aiheutuneista allergia tms. ongelmista asiakkaille.

Valitukset

Kaikki lomakohteeseen liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava viipymättä niiden aiheen ilmaannuttua ja varauksen aikana suoraan kohteen omistajalle tai huoltajalle.